maggie
ef
maggie
ef

maggie

  • 33 odpowiedzi
  • 20 Lubię to

maggie

maggie jest Przyjacielem Estheticon

London, City of, Wielka Brytania
Członkiem od 22.11.2017 | Ostatnia aktywność 16.01.2018
  • 33 odpowiedzi
  • 20 Lubię to
   Wysłać prywatną wiadomość   
Forum (31)

Posty na Forum

RE: Jaki rozmiar implantu wybrać, żeby osiągnąć duże D

Pamiętaj o tym ze ta operacja to decyzja na całe życie nie chodzi o to żeby było widać wielka różnice chodzi o to żeby piersk były ładne i proporcjonalne. Wielkie implanty nie są już „modne”. Jesteś drobna nie wiem jak wyglada twoja klatka piersiowa ile masz tam żeby „ukryć” implant chyba ze podoba ci się wygląd bardzo fake czyli okrągłe implanty które widać. Chirurg najlepiej doradzi jeśli chodzi o najlepsze opcje.
Życze pięknego biustu ;-)

RE: Jaki rozmiar implantu wybrać, żeby osiągnąć duże D

Twój chirurg będzie w stanie najlepiej doradzić. Ja mam implant wielkości 250 cc i moj rozmiar miseczki to pełne D ale nie zaczynałam od A tylko od małego C chociaż wiadomo nie powinno się sugerować rozmiarami staników większość z nas ma je zle dobrane. Chirurg zawsze proponuje najlepsza opcje. Jesteś drobna przemys swoją decyzje jeszcze raz 420 cc to duży implant.
Pozdrawiam

RE: Ból po operacji powiększania piersi

Boli ale jest do wytrzymania po to są tabletki przeciwbólowe. Jest ci przedewszystkim niewygodnie jest to uczucie rozpierania i implanty wydają się super ciężkie. Oczywiście boli bardziej jeśli implant jest pod mięsień. Na prawdę da się wytrzymać ja pamietam ze byłam zmęczona i nie spałam dobrze bo trzeba spać na plecach. Musisz uzbroić się w cierpliwość i być silna pare dni po operacji czujesz się już znacznie lepiej. Jedz zdrowo pij dużo wody i rób jak najmniej po prostu odpoczywaj. Każdy ma inna reakcje na ból jednych boli mniej drugich bardziej ale zapewniam cie nie będziesz płakała z bólu.
Pozdrawiam

RE: Chcę powiększyć piersi kwasem hialuronowy o 2 rozmiary - woj. łódzkie ...

Nie daj sobie wstrzyknac zadnych preparatow bo skutki moga byc fatalne!!!! Mysle ze chodzi ci tutaj o zastrzyki silikonowe a nie kwas hialuronowy- nie sadze ze jest jakis chirurg w polsce ktory podjal by sie takiego zabiegu i oczywiscie mowie tutaj o silikonie medycznym ktory jest bardzo drogi. Jesli nie chcesz implantow byc moze przeszczep tluszczu jest dla ciebie dobra opcja.
pozdrawiam

RE: Powiększenie piersi - mało informacji od lekarza przed zabiegiem

Potezebujesz CONAJMNIEJ 6 tygodni przerwy od ćwiczeń. Pierwsze tygodnie są najważniejsze nie możesz nic dźwigać szczególnie chodzi tutaj o używanie mięśni klatki piersiowej. Pewnie do pracy możesz wrócić wcześniej. Jeśli chodzi o ból po operacji piersi to nie jest prawda ze boli tygodniami jak ktoś tu mówił!!! Pierwszy tydzień jest ciężki przyzwyczajasz się również do spania na wznak. Tak implanty rozpierają jeśli są pod mięsień ale nie określiłabym tego bólem. Bardzo szybko dochodzi się do siebie niestety trzyba poczekać z ćwiczeniami bo nawet jeśli my czujemy się w stanie przenosić góry nasze ciało nadal dochodzi do siebie. Powiększanie piersi implantami jest bezpieczna operacja komplikacje są wtedy kiedy pacjent nie słucha porad lekarza. Jeszcze raz porozmawiaj z chirurgiem o zaleceniach pozabiegowych być może coś złe zrozumiałaś? Pozdrawiam xx

RE: Chirurgiczne powiększenie górnej wargi - blizny w ogóle nie widać!

Czesto tak bywa po operacji nosa. Po lip lift powinnaś być w stanie zamknąć usta —szczerze mówiąc takie wątpliwości nie przyszły mi nawet do głowy:) Oczywiście nie każda osoba jest dobrym kandydatem do lip lift. Proponuje wysłanie zdjęć twarzy z ustami otwartymi, uśmiechem i profilem do kliniki Dr Osucha. Jestem pewna ze on rozwieje twoje wątpliwości. Pozdrawiam x

RE: Powiększenie piersi - mało informacji od lekarza przed zabiegiem

Hmmm twój lekarz ma bardzo „luźne” podejście do tematu a przecież operacja plastyczna to poważna sprawa dla pacjenta. Dziwi mnie ze nie podał ci więcej informacji na temat implantów być może uważa ze tobie ta informacja nie jest potrzebna? Ale to twoje ciało i twoje zdrowie wiec masz prawo wiedzieć co będzie wszczepiał! Wybór właściwych implantów jest bardzo ważny. Następna sprawa- stanik!!! On powinien ci taki stanik zapewnić i dokładnie poinformować jak długo nosić itp przecież takich rzeczy nie możesz się domyślać! Niepotrzebny stres przed operacja wszystkie twoje pytania powinny uzyskać szczegółowe odpowiedzi tak przynajmniej było w mojej sytuacji. Dr Osuch jest chirurgiem bardzo konkretnym i udziela szczegółowych zaleceń pacjent powinien czuć się bezpiecznie w rękach lekarza. Jeśli masz na początku takie wątpliwości proponuje jeszcze raz przemyśleć wybór chirurga bo być może po operacji w ogóle już będzie mała szansa na jakikolwiek kontakt z ta klinika.

RE: Opadająca górna warga - kwas pomoże czy konieczny zabieg chirurgiczny? (zdjęcie)

Witam, Robiłam lip lift u Dr Osucha w Warszawie, proszę zajrzyj na moja recenzje po szczegóły i zdjęcia. Oczywiście ze jestem zadowolona i polecam lip lift osoba które o tej operacji myślą. Po ściągnięciu szwów możesz wrócić do normalnego życia (około 10 dni) oczywiście usta i okolice ust mogą być trochę spuchnięte, górna warga jest trochę sztywna przez pierwsze tygodnie ale z każdym tygodniem te objawy są coraz mniej zauważalne. Blizna jest po nacięciu pod nosem. Tutaj wszystko zależy od tego jak zajmiesz się swoją blizna żeby mieć jak najlepszy rezultat. Mojej prawie nie widać żadna z koleżanek jej nie zauważyła więc jestem zadowolona. Blizna ukryta jest dodatkowo pod nosem.

RE: Rozstępy na piersiach po operacji powiększenia

Niestety pojawienie sie rozstepow na piersiach po powiekszaniu impantami moze byc jednym z niepozadanych skutow ubocznych i nie ma to nic wspolnego z tym co robilas. Jestes dopiero miesiac po operacji proponuje nakladanie produktow z maslem shea i delikatny masaz mozesz tez sprobowac BioOil. Nie panikuj zacznij dzialac :) zycze powodzenia.
pozdrawiam
Magda

RE: Opadająca górna warga - kwas pomoże czy konieczny zabieg chirurgiczny? (zdjęcie)

Czesc Monika,
Masz moze zdjecie bez usmiechu? Kwas tutaj nic nie pomoze bo nie podniesie wargi jesli chodzi o botox to slyszalam o ze jest taka metoda wstrzykiwania dzieki ktorej ta warga ma sie troche podniesc...efektow jednak sama nie widzialam i wiem ze wielu lekarzy odradza ta metode bo jeast ryzykolwna a efekty nie sa "powalajace". Slyszlas kiedys o lip lift? Jest to chirurgiczna metoda modelowania ust, chirurg skraca odleglosc miedzy nosem a gorna warga czego efektem jest bardziej uwydatniona gorna warga i wieksza widocznosc zebow. Nie wiem czy jest to odpowiednie rozwiazanie dla ciebie ciezko to ocenic ze zdjec ktore tutaj dodalas. Zobacz na moja opinie o lip lift - mialam ten zabieg w styczniu byc moze dowiesz sie czegos ciekawego z mojej recenzji.
Pozdrawiam xx
 
Prywatna wiadomość


Moja recenzja (2)

Moja recenzja

maggie
ef

Chirurgiczne powiększenie górnej wargi - blizny w ogóle nie widać!

 |  LipLift - korekcja ust
maggie
ef
maggie  |  04.12.2017
  Warto , Cena ogółem: 5 000 zł

Witam dziewczyny, Mialam u doktora Osucha przeprowadzona operacje bullhorn lip lift. Jest to zabieg podczas ktorego chirurg wycina kawalek skory z pod nosa I tym sposobem skraca odleglosc miedzy nosem a gorna warga ktora podnosi sie ku gorze I bardziej uwydatnia. Naciecie jest w ksztalcie rogow...

 2 Lubię to  |   12 Komentarzy
maggie
ef

IMPLANTY są niewyczuwalne i bardzo miękkie - zabieg u dr. Osucha to byla właściwa decyzja

 |  Powiększanie piersi (Augmentacja)
maggie
ef
maggie  |  04.12.2017
  Warto , Cena ogółem: 15 000 zł

Witam, Po mojej pierwszej operacji w klinice Dr Osucha ( lip lift 26/01/17) postanowilam wrocic w czerwcu na nastedpna operacje. Tym razem dr Osuch poprawil moje blizny po poprzedniej operacji ktora mialam u innego chirurga i wszczepil implanty MENTOR. Zaufalam doktorowi Osuchowi ktory podjal sie...

 1 Lubię to  |   3 Komentarzy